JURAinfo
német mészkőbánya képviselet
Magyarországon
Tel: 06 30 55 77 500
Gyakori kérdések
Minőségvizsgálat
A Neumeyer&Brigl GmbH a bányáiban bányászott köveket minőségvizsgálatoknak vetette alá, többek között végzett TÜV, illetve ÉMI vizsgálatot is.

Vásárlás
A képviselet a közeli forrás miatt nem rendelkezik magyarországi lerakattal. Az igényeket közvetlenül a bányából elégíti ki. Kisebb mennyiségű, illetve gyors áruszállítást igénylő beruházások esetén a képviselet ajánlja kereskedelmi partnereit az ország területén. Árajánlatkérésével, vagy konkrét elképzelésével is keresse a képvisletet!

Szállítás
A képviselet az áru beszállításában is segítségére van. Ajánlja kőszállítmányozásban tapasztalt partnereit, kisebb tételek esetén segít csoportos beszállítás megszervezésében.

Kivitelezés
A képviselet ajánlja partnereinek a kőmunkálatokban nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelezői kapcsolatait családi kivitelezéstől a komolyabb méretű beruházásokig.

Kivitelezési, felhasználási, karbantartási információk
A képviselet a partnereit a kivitelezéssel, a használattal, a karbantartással kapcsolatos legfontosabb információkkal ellátja, a partnerek speciális szakmai kérdéseit továbbítja a Neumeyer&Brigl bánya mérnökeinek, szakembereinek.

Személyes kapcsolat a bányával
A képviselet segít kapcsolatba lépnie a bányával. Nagyobb, illetve kiemelt igényeket támasztó kivitelezés esetén személyes anyagkiválasztásra is lehetsőség van a németországi bányánál. További információkért keresse a képviseletet!
D-85072 Eichstätt, Willibaldstr 38
Tel:(00-49) 8421-9730-0
https://www.verostone.de
web: www.mys.hu