JURAinfo
német mészkőbánya képviselet
Magyarországon
Tel: 06 30 55 77 500
A jura mészkő
a Jura meleg színezetű, barátságos kő

A Jura mészkövek Németországban bányászott, fosziliákkal és kvarcszemcsékkel tarkított, "meleg" színezetű természetes anyagok. Kőzettani tulajdonságaik révén kiválóan alkalmasak beltéri padló-, fal-, illetve kültéri homlokzatburkolásra.


Jura beige padlóburkolat
Jura beige padlóburkolat (Házasságkötő terem, Budaörs)


Kiváló tulajdonságai miatt magánlakások, irodaházak, nagyforgalmú közösségi terek kedvelt burkolóanyaga a Jura mészkő világszerte. Háziasszonyok a meleg színezete és a kerámialapoknál, márványnál, gránitnál melegebb hőérzete mellet egyszerű és olcsó tisztíthatóságát, "kosztűrő" használati jellegét, a belsőépítészek sokrétű, fantáziadús felhasználási lehetőségét, többi építészeti anyaggal kiváló szín- és formai összeépíthetőségét, az építészek az impozáns, történelmi múltba mutató, de mégis modern lehetőségeket rejtő anyagot méltatják a Jurában.


SZMT székház, Jura vegyes
Jura kevert padlóburkolat (SZMT Székház, Kecskemét)


A Jura mészkő tulajdonságai alkalmassá teszik nagy forgalmú helyek hosszú élettartamra tervezett burkolására is. Kellemes árnyalatai a nagyobb felületű alkalmazások esetén is meleg érzetet keltenek.


Bluewater Üzletközpont, Dartford, padlóburkolat
Bluewater Üzletközpont, Dartford, padlóburkolat


A belső burkolások mellett kiemelt szerepe van a Jura mészkövek kültéri, homlokzati felhasználásának. Az anyag természetes szépsége révén a Jurával burkolt épületek klasszikus, és modern városképekbe is könnyen illeszthetők.


Irodaház, Budapest
Jura gold külső burkolat (Irodaház, Budapest)
D-85072 Eichstätt, Willibaldstr 38
Tel:(00-49) 8421-9730-0
https://www.verostone.de
web: www.mys.hu